• 1062
  • 0

4η Διεθνής Έκθεση Economic Driving 2013, 22-24 Νοεμβρίου, M.E.C. Παιανίας

Από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και για τρεις ημέρες, ανοίγει τις πύλες της για το κοινό η 4η ECONOMIC DRIVING AutoGAS & Natural GAS Expo 2013 στο MEC Παιανίας.

Η Imega Hellas θα είναι εκεί όπως και κάθε χρονιά να παρουσιάσει τις νέες τεχνολογίες στον χώρο της υγραεριοκίνησης. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε test drive με υγραεριοκινούμενο αυτοκίνητο της Imega Hellas. Για όσους μας γνωρίζετε και όσους θέλετε να μας γνωρίσετε , θα χαρούμε πολύ να σας δούμε

Από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και για τρεις ημέρες, θα είναι ανοιχτή για το κοινό η 4η ECONOMIC DRIVING AutoGAS & Natural GAS Expo 2013 στο MEC Παιανίας.

Η διοργάνωση που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, θα προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις λύσεις της αγοράς, για την δραστική μείωση του κόστους κατανάλωσης καυσίμου και την οικονομικότερη και πραγματικά συμφέρουσα μετακίνηση.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η έκθεση αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες επισκέπτες, τόσο ιδιώτες και επαγγελματίες αυτοκινητιστές, όσο και επαγγελματίες των κλάδων καυσίμων, επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων που θα γνωρίσουν τις νέες υβριδικές τεχνολογίες και διαθέσιμες εφαρμογές για χρήση διπλού καυσίμου στα οχήματα.

Επιπλέον οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα πλήθος παράλληλων με την έκθεση συνεδριακών ενοτήτων, παρουσιάσεων, test drive και άλλων εκδηλώσεων, να γνωρίσουν σε βάθος τα οφέλη του υγραερίου, του φυσικού αερίου και άλλων τεχνολογιών.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο MEC Παιανίας, ένα από τα πιο σύγχρονα εκθεσιακά κέντρα της Αττικής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και παρέχονται δωρεάν χώροι parking 25.000 τ.μ. για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Copyright © 2016-2020 Imega.gr by ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ | GRgas Hellas
Απόρρητο | Cookies | Cookie settings