Η Autronic Imega Αutogas Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και εγκατάστασης  ολοκληρωμένων συστημάτων υγραερίου, και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής παραγωγού συστημάτων αερίου ψεκασμού Autronic Ltd, Imega Srl και Melnadri Srl.

Η Imega S.R.L κατασκευάζει συστήματα υγραεριοκίνησης από το 2002 και έχει καθιερωθεί στο χώρο της υγραεριοκίνησης για την ποιότητα και την εγγύηση που προσφέρει.

Η IMEGA ® γεννήθηκε το 2002 με το σκοπό να χορηγήσει με καύσιμο gpl και μεθάνιο τα αυτοκίνητα  . Ο επαγγελματισμός, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσίες πελατών τοποθέτησαν  την  υγραεριοκίνηση Imega στις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής συστημάτων  υγραεριοκίνησης.

Οι εγκαταστάσεις της Imega βρίσκονται στο Sansepolcro (AR) , διαχωρίζονται σε διοικητικά γραφεία, τεχνικά γραφεία, κέντρο εκπαίδευσης, εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης , αποθήκη πωλήσεων και  τα μηχανουργεία . Η εταιρεία IMEGA ® εδραιώνει την θέση της στο τομέα των μετατροπών ως κατασκευαστής συστημάτων gpl και μεθανίου , χάρη στο σύστημα της αλληλουχικής έγχυσης με την επωνυμία EVO.

Επιπλέον η IMEGA ® από το 2002 είναι επίσημος και αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ιταλία των προϊόντων GFI , των νέων προηγμένων συστημάτων για την μετατροπή σε καύσιμο αέριο των οχημάτων βενζίνης .Η GFI , διαμέσου μιας συνεργασίας με τους κυριότερους κατασκευαστές οχημάτων , επέδειξε από πάντα τον μέγιστο σεβασμό για τους κοινοτικούς κανονισμούς εκπομπών και πιστοποιήσεων διαμέσου καινοτομιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας .

Η IMEGA ® διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της διαμέσου μιας στρατηγικής μέτριας και μακράς περιόδου που εντοπίζεται στην ποιότητα του δικτύου της περισσότερων από 300 εξουσιοδοτημένων κέντρων στην Ιταλία , διαμέσου : Εξατομικευμένες υπηρεσίες , Ένα staff τεχνικών και προμηθευτών που πραγματοποιούν εκπαίδευση ”on site ” , Εκπαίδευση εγκατάστασης , Ανάπτυξη και υποστήριξη των προϊόντων , Υποστήριξη στις γραφειοκρατικές διαδικασίες (επιθεωρήσεις , κίνητρα ) , Υποστήριξη on-line , από απόσταση ή τηλεφωνική , Υποστήριξη on-site.

Το περιβάλλον αγαπάει την εταιρεία IMEGA ® , εσείς ;

%
Ικανοποιημένοι Πελάτες
+
Αυτοκίνητα με κιτ Imega Game & Autronic Melandri Force
+
Αντικατάσταση κιτ κακής ποιότητας
%
Made in Italy

Σύντομη Παρουσίαση

Κλείστε Ραντεβού ΣΗΜΕΡΑ

Copyright © 2016-2020 Imega.gr by ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ | GRgas Hellas
Απόρρητο | Cookies | Cookie settings